Sunday, May 22, 2011

21 Mei 2011 = Hari yg BOSAN.. Tapi....

ok, lama x ber-blog. kaaaannnn~ anyway. smlm hari yang bosan. aku xtau apehal. meh aku nk story kat krg apa sebab aku ckp bosan. ini post yg pnjang, saja je aku nk tulis. HAHA.

malam 20 Mei: aku tau bsok aku keje. masuk pkol 9am. pas2 aku terfikir. "Asal la aku mnx keje, mcm xnk keje doe bsok, bosan~" pas2 aku xleyh tido. pkol 1 bru aku cube tutup mata. mngkin sebab cite CSI yg menarik (da tgok bnyk kali).

Pagi 21 Mei: aku terjaga pkol 5am, tp bngun pkol 6.30am (biasa la). da solat aku tido balik. HAHAHA. WOI KEJE LA! pas2 pnye la lelap. dtg mak aku kejut, ALANG KO KEJE PKOL BPE? DA PKOL 8 DA! aku cm, ow, ok.. sempat ni... haish.....Pas2 mnd la 15min, siap2. pas2 d minum milo aku gerak. trus tnggu bas. muka selenga gile. da smp tmpat keje nmpk Megat. pas2 die ckp la die mng Volley smlm, pas2 die sindir aku xm ikut die smlm. pas2 aku blur~ haha.


Pagi (kerja) 21 Mei: "alang, awak jaga Heli" manager aku ckp. aku cm, ok watevs. haha. pas2 aku diri jela cm tnggul, muke xde perasaan. Pkol 10am, Mira Umairah masuk keje. snggah la tmpat aku keje kejap lalu berkata "hy alang" aku cm hye! pas2 muke pndg dpan balik. hahah sori Mira~

Lunch break 21 Mei: aku check jadual, sume org2 yg xbest je break ngan aku. maksud aku, org2 yg aku x rapat. aku g la RASA. tgok nasi goreng da mhal gler babeng. aku g la mkn nasi kandar. pas2 mkn kt pantry. mkn ngan Farah n Moshamora fix. haha. ps2 drg ckp"oooo, alang join mkn ngan kteorg." aku cm "asal lak!?" pas2 Farah pon ckp hari ni sngt bosan. thank god i wasn't the only one~

Balik keje 21 Mei: ada la roll call jap. pas2 isu tuduh menuduh yg aku rasa xde la nk besar2 sgt. Lek Lek Sud~ pas2 balik aku ngah konpius nk blaja brenang mlm ni atau mlm esok sbb bsok aku keje smp 7pm. aku blur gler (mst la blaja mlm ni, duh~). pas2 aku trus bla. hari ujan lebat gler. cm tau2 aku ngah blur dan bosan

Kat Umah 21 Mei: aku kol la coach, ckp nk blaja mlm ni. die ckp tngok cuaca. pas2 da reda aku grak la g kompleks renang BTR. muaahaha. xde la rmai. tetibe aku excited gler. haha. (lame gler). best doe! mnyelam dlm air 2 buat aku tenang~ pas2 da abis training sejam, coach suh lompat dlm kolam yg dlm gler dari papan lompat tuh. aku cm "biar betul!" tp aku tgok dak2 kecik 2 sronok je. aku pon buat muke selamba dn terjun. pdahal cuak gler~ air dalam kot. pas2 sbb da ada teknik, aku dpt gak brnang g tepi. BEST DOE~! ok 2 je. hahahahaha

2 comments: