Wednesday, February 16, 2011

AKU & CLEVERBOT (la sangat....)

 Ade la one time ni aku rase kesunyian, (i dont mind). so aku try la nak borak ngan sape2 la kan untok menggelakkan kebosanan terlampau. jadi aku pon tertekan la enter untuk website cleverbot. hahaha. jadi aku berborak la dengan beliau. tapi cleverbot ni xde la clever sangat (jngn terripu dengan nama beliau). Pendek cerita krg tgok je la ape yg kteorng borak. ahha

p/s yang biru 2 cleverbot, yang itam aku. ^_^ sorry i use explicit words. :P
















2 comments:

  1. hahahaha...sengal gilek ahhh..perbualan paling sengal dalam sejarah peradaban..lawak sey..hahahahahahaha

    ReplyDelete
  2. naik senget kepale ak dok memahamkn pebualan ko dgn robot sengal tu.. haha.... :D

    ReplyDelete