Wednesday, December 8, 2010

Ceritera

menikmati kek
baru balik keje
Da lame x update blog ni. bz kot. aku nak cite dari mane ah? Errm, dari smlm la. Smlam aku sambut bfday abang aku, Long Rahmat. Kak ipar aku, Kak Ila g brli kek, Choc Indulgence yg sedap sungguh :). Kak ila ckp nk sambut bfday aku skali. Temakaseh kak ila, smbut bfday org yg sngt belated. haha. xbest smbut kt tmpat org, umah sndiri gak best!!!

Jijah n someone else
Smlam gak, aku start keje! kat Petrosains la, mane agy kan? haha. Tup2 jage kat Helicopter Simulator (klu krg da pnah pegi tau la 2). Sronok ah, jmpe voluteer baru n staff baru. Pas2 dpat jumpe mmber lame aku, Jijah Twist, Kimi, and Mirul @ Buu (ape2 je la drg pnggl die) haha. Mase break time aku makan Kyros KebaB yg superb!!!! Gian doe, tringt kt mmber aku yg suh aku mkn kebab 2. mase balik g layan waffle, sdap gak! Ni gamba kwan2 aku ngah lyn visitor kt petro.

Erm, dari gmba2 tadi mst krg pelik ngan rmbut aku. YE! aku da potong rambut! I hate 2 say it but i hate it, at 1st! mmg cm bengang gak. OK2 watsup with me and long my long hair? xde masalah pon. ok Fine! nk sngt aku rmbut pndek kn? so, pendek la rmbut aku sepanjang sem depan!. which I think having shorter hair would cost me higher to maintain. But thats fine. Tp cmbest lak rmbut pendek! :)

So, aritu aku busy sebab tlg mak aku cat tabika die. haha. Tabika tmpat aku belajar dari umo 4 tahun. tp mase umo 3 taun aku da mule mnyebok da kt tabika 2, ye ah, sape nk jage aku kt umah? so bek mak aku bwak g tabika kan? anyway, cmbest gak la. sbnrnye bukan tolong, tp bekerja sbb dpt gaji ah. hehe
Achik
Ateh mengong
Alang yg rajin :P


Aritu, errm, bile ah Nawi? aku da lupe. haha owh, sab2 lepas. Nawi turun KL ngan aku. Tp aku ade reunion ngan dak2 matrix dulu. tp wat the heck, so aku bwak je la Nawi join. Well, he seemed 2 enjoy hanging with them. :P Pas2 malam kiterorg g kg baru n dinner kat Castle with Shane n L.

SUGUS!
Nawi bajet

4 comments:

  1. asal ngan ateh adek ko tu? pelik sungguh pemakainnya..
    ohye, nnti aku bg gamba... terlupe hahaha

    ReplyDelete
  2. bont*t aku da mnx! lol. haha. cocok ko kang! ahhah

    ReplyDelete
  3. aiyak.. nie musti masa cat tadika kan.. kakza lupa la.. tu ari dah janji ngan mak... aiyaaakkkk

    ReplyDelete