Monday, November 8, 2010

BEHOLD! the Birth Of My BLOG

Assalamualaikum,

WAH!!, aku da ade blog! haha. Ape aku nak tulis? Bgus jgak sebab aku bosan. Ape yg aku bleh bwat ngan blog nih? Aku pon xtau. haha. 

Arini bfday aku, so ape salahnye aku lahirkan blog aku pada masa yg same? kan, kan kan?? haha. So kira aku lahirkan blog aku pada masa hari lahir aku, tempat lahirnya di atas katil nawi, (nawi jadi bidan). Aku kongsi bfday ngan blog aku. get it? cool kan? nvm..... (aku pon pening, haha)

Erm, so sape2 yg xpasal2 terbace blog aku bg la komen pape, sila beri tunjuk ajar, hait!! haha. Aku ada setahun je lagi nak abiskan zaman remaja aku. SO~ kene la rase semua bende yg patut! kan kan kan? 

Ape2 pon, sape2 yg bace blog ni aku demand kek. CEPAT!!! haha. 
k ah, hasta la vista bebeh~



(cube teka aku kat mane nih, klu btul aku bagi hadiah) haha

2 comments:

  1. wahhhhhh... sorry kakza lambat jumpa blog alang...

    ReplyDelete
  2. hahha. xpe.. saye pon blom follow blog akak~

    ReplyDelete